Reserveringsvoorwaarden

Om verzekerd te zijn van een plaats op onze camping bieden wij u de mogelijkheid tot reserveren. U kunt het reserveringsformulier invullen en nadat wij deze hebben ontvangen, zullen wij uw reserveringsaanvraag bevestigen. In deze bevestiging staat dat uw aanbetaling van 40% binnen 1 week voldaan moet zijn. Een factuur voor een reservering van 6 dagen of minder, dient in zijn geheel binnen 7 dagen te worden voldaan. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering pas definitief en daarvan ontvangt u ook een bericht. Het restant van de verblijfsrekening verwachten wij uiterlijk 4 weken vóór uw aankomst. Reserveert u binnen 4 weken voor aankomst dan verwachten wij de gehele verblijfsrekening binnen 7 dagen. 

Een aanbetaling wordt niet terug gestort, tenzij de annulering door ons nadrukkelijk wordt bevestigd als onmacht. Dit zal zo zijn in het geval van bepaalde geldende regels ingesteld door de Franse of Hollandse overheid m.b.t reisverboden en/of andere geldende restricties, waardoor het voor u als gast onmogelijk wordt om van de reservering gebruik te maken.

Voor alle andere onvoorzienbare omstandigheden waardoor u niet op vakantie zou kunnen, raden wij u aan om altijd een annuleringsverzekering te regelen, om zodoende uw betaling te kunnen terug vragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Elke gemaakte schade op de camping t.a.v onze eigendommen en/of gebouwen alsmede de kosten voor kwetsuren aangebracht aan onze dieren door u of door een familielid, zullen op degene die de reservering heeft gemaakt worden verhaald. Zorgt u dat u altijd een complete verzekering tegen deze eventuele ongemakken heeft afgesloten.

U vind onze bankgegevens op uw ontvangen factuur en bij “contact” op onze website.

U kunt uw gereserveerde campingplaats vanaf 14:00 uur betrekken en op de vertrekdag uiterlijk om 11:00 uur weer verlaten.

De huur van een huur accommodatie loopt in het hoogseizoen van zaterdag 16:00 uur tot zaterdag 10:00 uur. Wij vragen u nadrukkelijk om hier rekening mee te houden ivm de tijd die wij nodig hebben om de accommodaties weer op tijd klaar te hebben voor eventuele nieuwe gasten.

Voor de verhuuraccommodaties vragen wij 100 euro borg die u terug krijgt bij vertrek, mits het gehuurde in goede staat is achtergelaten. Bij uw aankomst dient u de borg contant te kunnen voldoen op de receptie.
 
Onze bankgegevens :
M.VAN DEN BERG RONALDUS / CAMPING LES ARBOIS
Iban           :   FR76 1780 6009 0004 1575 6224 503
Bic             :   AGRIFRPP878

SONY DSC
SONY DSC