Onze diensten

Wanneer u gezellig een dagje “uit” bent geweest of volop heeft genoten van de dag op de camping, dan kunt u
‘s avonds lekker aanschuiven op ons terras. Dit deels overdekt terras in de vorm van een rustieke Bressaanse schuur is dé plek om lekker “uit eten” te gaan. Wij serveren een aantal heerlijke menu’s geheel klaar gemaakt door Maureen. Uw kind heeft iets minder geduld aan tafel dan u? Dan schenken wij u nog een goede wijn of frisdrank in, terwijl uw kroost de speeltuin nog even induikt.
Uiteraard bent u ook overdag van harte welkom voor een drankje, hapje of ijscoupe!

En is het een dagje wat minder goed weer, dan kunnen de kinderen hier lekker kleuren of gebruik maken van de aanwezige bordspellen in hun eigen kidshoekje.

Tegenover ons terras ziet u ons winkeltje. Echt een gezellige plek waar Maureen veel zelfgemaakte leuke artikelen verkoopt voor uzelf of misschien als kado voor degene die uw planten thuis water geeft.
Jam, fruitsap en nog veel meer, alles home-made.
Het winkeltje fungeert ook als receptie, dus er is ook veel informatie te vinden over een leuk dagje uit of spannende wandeltocht ( zie omgeving ).

Vergeet u vooral niet de broodlijst in te vullen als u de luxe en het gemak wilt van een verse pain, croissants of een baquette in de morgen. Wij bakken dit in alle vroegte en u hoeft dan enkel maar op de geur af te komen, of uw partner uiteraard wanneer u zich nog even lekker omdraait.
Alle bestellingen liggen dan netjes klaar in familiezakken.
Bon appétit!!

Wilt u er lekker op uit en veel van de omgeving zien, dan huurt u bij ons een sport of elektrische fiets.
Wij hebben nette Giants staan waarvan een aantal met kinderzitjes.
Uitgezette fietstochten alsmede wandelingen kunt u meenemen uit onze receptie.
Indien u een fiets(en) samen met uw vakantie aanvraag reserveert, geven wij u
10% korting over de gehele huurperiode.SONY DSC
SONY DSC