Vermaak op de camping

Op onze camping is genoeg te doen voor jong en oud. Wat dacht u van een potje petanque op onze nieuwe petanquebaan om daarna even af te koelen in het zwembad of gewoon even lekker luieren op één van de ligbedden.
Uw kinderen zullen zich prima vermaken in de speeltuin met de verschillende speeltoestellen. Vooral de piratenboot en de grote trampoline zijn favoriet.

De dierenweide is bevolkt met geitjes, kippen, cavia’s, konijnen, pony’s en een paard. Regelmatig mogen de kinderen bij de dieren om ze te voeren en te aaien onder begeleiding. Soms zijn er zelfs jonge geitjes of kuikentjes. Onze ezel Freedom maakt de beestenboel compleet!

‘S morgens mag iedereen meehelpen met het voeren van de dieren!

Over het gehele terrein loopt een wandelpad waar u even na het eten kunt genieten van de omgeving. Tevens is dit een leerzaam avontuurpad met vragen en opdrachten waarvoor de kinderen bij ons een vraag/antwoord lijst kunnen ophalen. Alle vragen goed?? Dan mogen zij een prijsje uitzoeken of alsnog kans maken na een trekking tijdens de goochelshow.

Voor de gevorderde ruiter organiseert Maureen wekelijks prachtige paardrijritten door onze mooie omgeving. U heeft de keuze uit 1 of 2 uur durende ritten op ons lieve en brave paard Pistache. Tevoren helpt u mee borstelen en zadelen. Meer info kunt u bij ons op de camping verkrijgen.

Wilt u gaan fietsen op een heel ontspannen manier en veel van de omgeving zien, dan kunt u bij ons een fiets huren. Uitgezette wandelingen en fietstochten allen startend vanaf de camping, kunt u gratis meenemen uit ons winkeltje. 

Zie ook :  Op de camping

SONY DSC