Sanitairgebouw

De camping beschikt over een sanitairgebouw dat voldoet aan alle wensen van de huidige kampeerder. Er zijn ruime afsluitbare ruimtes met wastafels en douches. Voor de kinderen is er ook een lage wastafel en toilet aanwezig. Ook voor mindervalide personen is er een sanitairruimte ingericht. Wij hebben geen dure en ongemakkelijke muntdouches. U doucht nadat u de thermostaatkraan heeft ingesteld op uw gewenste temperatuur. Echter aangezien onze zomers steeds droger worden, vragen wij u wel om zorgvuldig en besparend met water om te gaan. 

Er is een stortplaats voor de inhoud van chemische toiletten, mits deze voorzien zijn van biologisch afbreekbare toevoegingen. Deze zijn eventueel bij ons verkrijgbaar.

Er zijn 2 grote wastafels voor uw handwasjes. Ook kunt u gebruik maken van een wasmachine. De kosten hiervoor zijn € 5,- per wasbeurt incl. wasmiddel en gebruik van een droogmolen.

Kampeert u zonder stroom? Uw belangrijke zaken kunt u gratis opladen bij het oplaadpunt bij de entree van het gebouw.
Er zijn 2 stroom aansluitpunten voor uw electrische/hybride auto aanwezig op Les Arbois. Er wordt voor het opladen wel een extra vergoeding gerekend. 

Ook tijdens de vakantie moet u helaas afwassen! Wij bieden u 3 ruime afwasplaatsen waar vaak de leukste verhalen klinken en een eerste kennismaking met medekampeerders plaats vindt. Heet water en een overkapping geven u genoeg comfort voor een schoon campingservies.

Voor de kleintjes is er een babybadje, aankleedkussen en dergelijke aanwezig in de zeer comfortabele familieruimte. Een ruime inloopdouche, toilet en wastafel met haarföhne, bieden u hier veel gemak voor u en uw kinderen. Ook deze ruimte is afsluitbaar.

SONY DSC
SONY DSC