Tunneltent

Luxe Tunneltent

Wij merken dat kamperen in de natuur enorm toeneemt in populariteit. Steeds meer mensen zoeken de rust en de sfeer van het buiten zijn en op dit moment des te meer na alle Covid ellende. Misschien wilt u eerst ervaren wat kamperen is, voordat u zelf alles aanschaft of vindt u het gewoon heerlijk om bij aankomst op de camping direkt
aan uw vakantie te kunnen beginnen zonder alles te hoeven organiseren en kampeergerei mee te slepen. Daarom bieden wij u een compleet ingerichte en zeer luxe Tunneltent. Gemaakt van het kwaliteitsdoek Ten Cate met binnen en buiten werkelijk een zee van ruimte en riant ingericht!

In de tunneltent zijn 3 slaapcabines die plaats geven aan 6 personen met vaste bedden, matrassen en kussens. U kunt een linnenpakket (dekbedden/overtrekken/handdoeken) bij ons huren of zelf meenemen.

U kunt ook een campingbedje door ons laten plaatsen.

In de “huiskamer” kunt u lekker lezen of een fietsroute uitstippelen aan tafel onder een vaste lamp. Uw kinderen kunnen spelen of kleuren in hun eigen kinderhoekje. Ruimte genoeg.

Op de houten vlonder in de voortent staat uw kookeilandje met alles wat u daarbij nodig heeft. Een ijskast met vriesvak en een droogrek. Ook een gezellig zithoekje met luxe fauteuils en een sfeervolle campinglamp ontbreken niet. Vóór de tent staat een houten picknicktafel met parasol om nog meer van het buiten zijn te kunnen genieten. 

Uw auto kunt u naast uw tunneltent parkeren.
 
 
Voor de prijzen kijkt u bij “tarieven” en foto’s vindt u in ons fotoboek “camping”.

SONY DSC
SONY DSC