Ligging

Onze natuurcamping ligt in het departement “Saône et Loire“. Het meest Zuid-Oostelijke deel van de Bourgogne grenzend aan “De Jura”.

St Germain du Bois ligt op steenworp afstand van de camping in de streek “De Bresse” en u vindt hier een grote supermarkt, tankstation en winkelplein. Bij helder weer heeft u vanaf de weg een schitterend zicht op in de verte, de Mont Blanc!
U kunt bij ons prachtig wandelen en neemt u vooral uw fietsen mee ( of bij ons huren ) en geniet van de heerlijk rustige weggetjes, die soms ook glooiend, slingeren langs zonnebloemvelden, bos, pittoreske dorpjes en kleine riviertjes. Wij hebben vele fietsroutes voor u klaar liggen. Op tien minuten met de auto van onze camping vindt u een zwemmeertje met ligweide en kiosk! Ook een mooie golfbaan ligt bij ons in de buurt waar u ook zonder GVB kunt spelen!
Ga op zoek naar de talrijke Sportvismogelijkheden en laat u verrassen door de schoonheid van de rivieren “Le Doubs” en ” La Saone”.

Na drie kwartier met de auto, zit u middenin het Juragebergte met haar vele schitterende watervallen, bijzondere grotten, lieflijke dorpjes, enorme stuwmeren en markante fauna.
U kunt dus elke dag kiezen tussen hooggebergte of heuvellandschap!

Het gebied ligt centraal tussen steden als Beaune, Dyon, Bourg en Bresse en Lons le Saunier welke zeker een bezoek waard zijn. Beroemd is de waren- en dierenmarkt in Louhans of bezoek ons eigen winkeltje voor een leuk streekprodukt en zelf gemaakte lekkernijen.

Kortom, u gaat zich geen moment vervelen!

SONY DSC
SONY DSC